Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Nationale Boksdag: gratis boksclinic bij F en F in Sneek

14 Jan 2017

SNEEK - In het kader van 'Passie voor Boksen' organiseert Sportclub F en F The Inner Way op zaterdag 14 januari 2017 een gratis boksclinic tijdens de Nationale Boksdag om belangstellenden uit de gemeente Súdwest Fryslân vrijblijvend te laten kennismaken met de ' Noble Art of Selfdefence'.

Op zaterdag 14 januari van 15.00-16.00u is een gratis boksclinic verzorgd door de bokstrainers van boksteam F en F The Inner Way. Iedereen is welkom, jong, oud, man, vrouw om gratis te komen kennismaken met deze stoere sport. De trainers van F en F zijn door de Nederlandse Boksbond (NOC*NSF) gekwalificeerd en laten je op een leuke manier jouw passie voor boksen ontdekken. Kom langs en doen mee! Meer weten? Bel 0515-432030 of mail ons info@sportclubfenf.nl.