Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Taijiwuxigong workshop

27 May 2017

SNEEK - In het weekend 27 en 28 mei wordt een Taijiwuxigong workshop gegeven bij Sportclub F en F The Inner Way in Sneek. Taijiwuxigong is een praktische Chinese oefenmethode welke gezondheid onder andere bevordert via het strekken van de wervelkolom en het daardoor ruimte creëren tussen de gewrichten waardoor de (levens)energie gaat stromen.

Taijiwuxigong is gericht op het verbeteren van de gezondheid en is ontwikkeld door de Chinese arts en oprichter van het Buqi Instituut te Gent, Dr. Shen Hongxun. Met behulp van Taijiwuxigong kan de lichaamshouding verbeteren en kunnen negatieve factoren worden verwijderd uit het lichaam en uit de energetische kanalen en meridianen. Voor meer informatie en inschrijfformulier kunt u contact opnemen via T: 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl