Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Open middag T'ai Chi voor ouderen bij F en F in Sneek

02 Feb 2017

SNEEK - Donderdagmiddag 2 februari a.s. is er een open les T'ai Chi voor ouderen bij Sportclub F en F The Inner Way in Sneek. Van 13.30-14.30u kunnen belangstellende 55-plussers vrijblijvend komen kennismaken met de Chinese bewegingskunst T'ai Chi. T'ai Chi voor ouderen is voor alle leeftijden, ongeacht de fysieke conditie. De lessen worden gegeven op verschillende niveaus variërend van staand tot ook zittend. T'ai Chi kent vloeiende bewegingsoefeningen waarin alle gewrichten en spieren worden ontspannen, losgemaakt en bewogen. Hierdoor is T'ai Chi een zeer geschikte bewegingsvorm voor senioren. De oefeningen in de Tai Chi les voor senioren worden in een ontspannen sfeer gegeven. Het is effectief als valpreventie, bevordert de energiedoorstroming, zorgt voor een verbeterde bloedsomloop en werkt rustgevend op lichaam en geest. Een manier van bewegen waardoor je volledig tot jezelf komt.

Woont u in Sneek en omstreken en wilt u een keertje komen proberen? Alleen of samen met een vriend of vriendin? U bent donderdagmiddag 2 februari a.s. van harte welkom.