Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Start introductiecursus T'ai Chi in Gorredijk

01 Feb 2017

GORREDIJK - Vanaf 1 februari a.s. start Sportclub F en F The Inner Way voor iedereen die meer behoefte heeft aan ontspanning, maar toch wil bewegen met een nieuwe tienweekse introductiecursus T'ai Chi in Joure. T'ai Chi is een Chinese bewegingskunst die lijkt op 'zwemmen in de lucht'. De bewegingen zijn rustig, rond, langzaam en hebben tot doel lichaam en geest met elkaar te harmoniseren. Met T'ai Chi heb je de mogelijkheid je gezondheid te bevorderen door oefenen in ontspanning en zachtheid. T'ai Chi kan je veel brengen. Het regelmatig ca. 10 minuten oefenen is eenvoudig in te passen in je drukke dagelijkse leven. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau en mogelijkheden, leeftijd is geen belemmering.

De introductiecursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 60 minuten en vinden plaats op woensdagavond 20.15-21.15u aan in gymzaal van de BHS in Gorredijk. Voorafgaand aanmelden voor de introductiecursus is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 1 februari 2017. Voor aanvullende informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@sportclubfenf.nl of via 0515-432030. U kunt ook het inschrijfformulier direct hieronder downloaden.