Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Cursus: Vijf kennismakingslessen Zenmeditatie bij F en F

02 Mar 2017

SNEEK - Iedereen die wil leren mediteren is vanaf donderdagavond 2 maart van 19.30-20.30 uur van harte welkom voor een reeks van vijf kennismakingslessen meditatie bij Sportclub F en F The Inner Way in Sneek.

Tijdens de kennismakingslessen komen de basisprincipes van zittende meditatie op een down-to-earth manier aan bod. Iedereen, met of zonder ervaring, kan mee doen aan deze rustgevende kennismakingslessen meditatie. Het zijn er vijf in totaal en vinden plaats op 2, 9, 23, 30 maart en 6 april.

Het programma bestaat uit verschillende zitmeditaties, waarbij onder andere aanwijzingen en enkele theoretische basisprincipes aangereikt worden ten aanzien van het aanleren van een juiste zithouding voor het mediteren. De kennismakingslessen beslaan een ontspannen en gevarieerd programma, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Meer informatie en aanmeldingsformulieren zijn beschikbaar op www.sportclubfenf.nl, via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 1 maart 2017 via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl.