Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Reiki en Seichem Tera Mai II cursus

10 Jun 2017

SNEEK - Op zaterdag 10 en zondag 11 juni organiseren wij een Reiki en Seichem II cursus voor iedereen die uitreikt naar nog meer heelheid en verbinding. Reiki is een genezende, rustgevende, harmoniserende energie die via de handen doorgegeven kan worden door iedereen die een Reiki-cursus heeft gedaan.

Reiki kent een aantal stromingen, die allemaal hun oorsprong hebben bij dezelfde bron: De Japnes Dr. Mikao Usui. Wij werken met het Reiki Tera Mai-systeem van Katleen Milner, omdat dit dieper gaat, krachtiger is, en meer mogelijkheden biedt o.a. door het werken met meer symbolen. Ook biedt dit systeem de mogelijkheid om te werken met Seichem, ook een prachtige energie.

De Reiki en Seichem II cursus brengt verdieping aan in je verdere intuitieve en spirituele ontwikkeling. Heb je Reiki en Seichem I en reik je uit naar een dergelijke cursus, dan kun je contact met ons opnemen voor aanvullende informatie en inschrijfformulieren.