Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Health en Happiness Congress

09 Apr 2017

SNEEK  - Zondag 9 april aanstaande organiseren Healing Centre F en F The Inner Way en Sportclub F en F voor de zevende maal het Health en Happiness Congress. Op het Health en Happiness Congress kunnen bezoekers door middel van ervaren en meten zelf een impuls geven aan hun persoonlijke groei om daarmee hun gelukservaring te vergroten. Bezoekers kunnen kennismaken met een integraal en mensgericht programma van onder andere Oosterse en Westerse behandelmethodes en therapieën die zijn afgestemd op het verbeteren van gezondheid en vitaliteit.

Vanaf 13.00 uur ’s middags zijn er verschillende lezingen, workshops en demonstraties. Er is informatie over Buqi Energy Healing, Reiki Seichem Tera Mai, Kruidenstempelmassage, Oorkaarsbehandeling, Cupping, Feng Shui, Buqi Tuina, T'ai Chi, Zenmeditatie, Taijiwuxigong en meer…Tevens is het mogelijk tegen kleine betaling korte proefbehandelingen en consulten te ondergaan. 

De filosofie van het Health and Happiness Congress is sterk gebaseerd op Westerse wetenschap en Oosterse inzichten; uitgangspunt is namelijk dat het ervaren van een groter levensgeluk sterk samenhangt met het nemen van eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot het vergroten en behouden van een goede gezondheid. Er is steeds meer aandacht voor aanvullende manieren die gericht zijn op het ondersteunen van de gezondheid in plaats van symptoombestrijding bij een klacht, voorkomen is namelijk beter dan genezen. Deze aanvullende manieren helpen te ontspannen en verhogen het gevoel van welbevinden en de kwaliteit van het leven.

Programma

13.00u Lezing Mind & Body Medicine door Mariette Bekker

13.30u Reiki en Seichem Tera Mai cursusaanbod

14.00u Demonstratie + workshop T'ai Chi door demoteam Sportclub F en F The Inner Way

14.30u Workshop Taijiwuxigong door Frank Liew-On

15.00u Lezing Access Bars door Kim Mulkens

15.30u Demonstratie Kruidenstempelmassage door Paul Baidenmann en Brigitta Petras

16.00u Lezing TCM Voedingsleer door Tietsia Binnema

16.30u Workshop Zenmeditatie door Peter Smit

 

Kijk ook op http://www.healingcentre.org

Entree voor het Health en Happiness Congress is gratis.