Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Start vijf kennismakinglessen T'ai Chi in IJlst

30 Oct 2017

IJLST – Iedereen uit IJlst e.o. wordt vanaf maandag 30 oktober in de gelegenheid gesteld kennis te maken met de bewegingskunst T’ai Chi, een van oorsprong Chinese bewegingsvorm die goed is voor (een soepel) lichaam en (een soepele) geest. Deze serie van vijf kennismakingslessen wordt gegeven in Centraal Buurtstation Perron 2 in IJlst aan de Ylostinslaan 1. 

De T'ai Chi instructeurs van Sportclub F en F The Inner Way weten onder andere uit eigen jarenlange ervaring dat het ontspannen beoefenen van T’ai Chi goed voor ze is. Daarom wordt vanaf 30 oktober ook in IJlst een serie van vijf kennismakingslessen gegeven.

T’ai Chi is geen magie, maar een manier om het lichaam – en daarmee de geest – soepel te maken en te houden. Het benut de natuurkrachten – het zogenaamde chi – binnen en buiten het lichaam. Zodat je lekkerder in je vel zit, je innerlijke rust versterkt en werkt aan je vitaliteit. Deze vijf lessen zijn een introductie.

Elke maandagochtend vanaf 30 oktober - vijf weken achter elkaar - vanaf 09.00u worden de lessen gegeven. De kosten voor deze vijfweekse kennismaking bedragen 75 euro per persoon. Aanmelding vooraf is noodzakelijk, liefst voor 25 oktober via telefoonnummer 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl. Meer informatie beschikbaar via www.sportclubfenf.nl