Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

HARTH Meditatieprogramma

18 Mar 2019

SNEEK - Van maandag 18 tot en met woensdag 20 maart a.s. organiseren wij dagelijks van 9.00-12.00u HARTH meditatiesessies. Iedereen heeft zo nu en dan een moment voor zichzelf nodig. Ontdek hoe je meer bereikt door minder te doen! Meer energie en geluk… Voor iedereen die wil gaan deelnemen aan onze Meditatie workshop in Mons Klint, later die week. Anderzijds ook zeer geschikt om gewoon lekker drie dagdelen uit de drukte van werk en gezin op te laden, te resetten en gerevitaliseerd het jaar verder in te gaan. Ervaring is niet vereist. Onze enige wens is dat je meer flow in je leven kunt creëren.

Belangstelling of wens je meer informatie, of een inschrijfformulier? Downlaod het inschrijfformulier hieronder. Neem dan contact op via info@sportclubfenf.nl of via 0515-432030 voor meer informatie.