Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Introductiecursus (10 weken) T'ai Chi in Leeuwarden

01 Apr 2019

LEEUWARDEN – In de tienweekse introductiecursus T’ai Chi die Sportclub F en F The Inner Way vanaf maandag 1 april verzorgt in de Prana Tempel in het Voel je Goed Centrum in Leeuwarden leg je een eerste fundament voor T’ai Chi beoefening. Diverse aspecten/principes van de Yangshi 43 vorm in combinatie met specifieke rek- en strekoefeningen worden belicht in tien wekelijkse lessen van 60 minuten.

Ook voor mensen met al enige T’ai Chi ervaring is deze cursus een extra verdieping. Je krijgt inzicht in vele principes en toepassingen van T’ai Chi. T’ai Chi kenmerkt zich door langzame, vloeiende, zachte bewegingen. De bedoeling is om zo ontspannen mogelijk te bewegen maar niet slap. De geest hoort kalm te zijn zodat de intellectuele en psychische belasting kan verdwijnen. Het doel is bewust te zijn van ons lichaam. Op die manier leren we ons lichaam kennen, om ons vervolgens te verlossen van de spanningen van het dagelijks leven. Naarmate die spanning afneemt, maken we onze geest helder en het lichaam gevoeliger. De harmonisatie van lichaam en geest is het begin van een eindeloos leerproces naar een gebalanceerd bestaan.

De lessen vinden plaats op maandagavond 20.00-21.00u Voorafgaand aanmelden is noodzakelijk en kan via info@sportclubfenf.nl of telefoonnummer 0515-432030. Download het inschrijfformulier hieronder.