Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Taijiwuxigong Summer Course

07 Jul 2023

Taijiwuxigong is een eenvoudig maar diepgaand systeem voor zelfgenezing ontwikkeld door de Chinese arts Dr. Shen Hongxun, waarvan iedereen al na korte tijd de weldaad kan ervaren.

Door de beoefening van Taijiwuxigong kun je gezond en jong blijven, kun je je mentale, sportieve en artistieke prestaties verbeteren en van klachten genezen. Het doel van Taijiwuxigong is zelfgenezing en zelfregulering van lichaam en geest. Je leert door beweging, lichaamscorrectie en meditatie een sterke interne energiekracht ontwikkelen. Die maakt je soepeler en fitter. Regelmatige training heeft een reinigend effect op elke persoon (jong en oud) met een algeheel evenwicht in lichaam en geest als resultaat. Uitstekend voor alle stressgerelateerde klachten en chronische aandoeningen zoals burnout, cvs, lage rugpijn en andere gewrichtsklachten.

Klik hier: meer informatie over Taijiwuxigong.

 Praktische zaken 
·      Vrijdag 7 tot en met zondag 9 juli 2023
·      Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek
·      Van 9.00 tot 16.00 uur
·      Prijs: €333,-  of via de Vitaliteitsaanbieding
·      Verzorging: lunch.
 
Inschrijven
Inschrijven kan hier: Taijiwuxigong Summer Course
 
Denk erom: er is slechts een bepaald aantal plaatsen beschikbaar!