Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

04 Apr 2020

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van Stichting Activity Foundation staat dit jaar iets heel bijzonders: het wereldkampioenschap Kyokushin Karate! Dit jaar is het voor het eerst mogelijk dat jeugdleden mee mogen doen op het allerhoogste niveau: het wereldkampioenschap. Dat is geweldig, en wij willen het graag mogelijk maken voor onze jeugdleden om geschiedenis te schrijven.
 
De bedoeling is om dit o.a. via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Stichting Activity Foundation of de munten af te geven bij een trainer/sensei/senpai of door het op te sturen naar onderstaand adres, helpt u al mee.
 
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Stichting Activity Foundation, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de gemotiveerde jeugd van onze vereniging.
 
Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Stichting Activity Foundation is te vinden bij de Poiesz supermarkt Boschplein in Sneek. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten. 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
 
Stichting Activity Foundation
Sponsorcoördinator Michel Herrewijn
michel@activityfoundation.nl
0515-432030 of 0613508050
www.activityfoundation.nl