Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Cursus: vijf kennismakingslessen Tai Chi bij F en F op woensdagavond v.a. 20 januari

20 Jan 2016

SNEEK – Voor iedereen die lenig wil worden of lenig wil blijven, geeft Sportclub F en F The Inner Way, vijf kennismakingslessen T’ai Chi in. Het goed beoefenen van T’ai Chi kan leiden tot het verdwijnen van rug- en nekklachten, (ouderdoms) kwaaltjes en hoofdpijn. Het helpt je lichamelijk en geestelijk in balans te komen. De kennismakingslessen staan onder deskundige leiding van de instructeurs van Sportclub F en F The Inner Way. De vijf lessen worden in de periode 20 januari tot en met 17 februari elke woensdagavond gegeven van 18.15-19.15 uur bij Sportclub F en F The Inner Way aan de Lange Veemarktstraat 3 te Sneek. 

T’ai Chi is een Chinese bewegingskunst die goed is voor lichaam en geest. Wie naar een T’ai Chi beoefenaar kijkt ziet deze grote, langzame, afgeronde bewegingen maken. Het lijkt een beetje op ‘zwemmen in de lucht’. Regelmatige T’ai Chi beoefening bevordert de gezondheid, balans en ontspanning doordat de doorstroom van gezonde chi (chi = Chinees voor energie) wordt geoptimaliseerd. Al in het begin levert T’ai Chi de beoefenaars een beter evenwichtsgevoel op. Na enig trainen leert men ook het gevoel van stromende Chi herkennen. Zowel jonge als oudere mensen kunnen deze bewegingskunst beoefenen. 

Voorafgaand aanmelden is noodzakelijk en kan via info@sportclubfenf.nl of telefoonnummer 0515-432030 tot uiterlijk 19 januari. Neem ook gerust een kijkje verder op onze website www.sportclubfenf.nl