Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Initiatie Reiki & Seichem Tera-Mai II (cursus)

18 Sep 2022

Initiatie Reiki & Seichem Tera-Mai II (cursus)
Voorafgaand aan deze cursus beschik je over Reiki & Seichem Tera-Mai I. In deze cursus staan het mentale en emotionele niveau centraal. Je leert nog verder vanuit je intuïtie te behandelen, door de energie door te laten stromen op de diepere niveaus. Je intuïtieve vermogens worden dus ruim aangesproken en kunnen versterkt te worden. De focus ligt op het maken van verbinding met jezelf en met anderen. Door de inwijding wordt je energiekanaal niet alleen verder opengezet, maar ook gereinigd. Er wordt vooral ingegaan op heling op de dieper liggende niveaus: je weggestopte pijn, trauma’s, patronen en overlevingsmechanismen. Dit alles onder leiding van een gediplomeerd Reiki Master. Aan het einde van de cursusdag ontvang je een erkend certificaat.

Voor wie is het geschikt?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die kan aantonen tenminste een jaar te beschikken over de Initiatie Reiki & Seichem Tera Mai I. Je komt weer volledig in contact met je kern, je essentie, met wie je werkelijk bent. Je kunt anderen meenemen in dit proces doordat je behandelingen kunt gaan geven. Voor mensen die al werken als therapeut of coach betekent dat, dat je sessies nog effectiever kunnen worden. Het is een hele mooie toevoeging voor jezelf als persoon, maar ook voor jou als therapeut.

Praktische informatie
Zondag 18 september 2022
06.30 - 17.00 uur
Inclusief verplichte Oefendagen in 2023
Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek

Aanmelden