Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Wereldkampioenschap Karate

12 Apr 2021

Van maandag 12 t/m maandag 26 april is er een team van ons in Japan voor het Wereldkampioenschap Kyokushin Karate. Een unieke en fantastisch mooie kans voor onze club om onze wedstrijdatleten naar het hoogst haalbare speelveld te brengen! Het is toch mega bijzonder dat clubgenoten van jou op een WK staan!

Natuurlijk zullen er een aantal leraren meereizen om de wedstrijdathleten te begeleiden. Om die reden wordt er hard gewerkt om tijdens deze weken zoveel mogelijk lessen te laten vervangen door leraren en trainers die niet mee gaan naar Japan. Houd de nieuwsbrief t.z.t. goed in de gaten, om op de hoogte te blijven van de trainingen!