Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Cursus: vijf kennismakingslessen Zenmeditatie bij F en F

09 Feb 2016

SNEEK - Iedereen die wil leren mediteren is vanaf dinsdagavond 9 februari van 20.30-21.30 uur van harte welkom voor een reeks van vijf kennismakingslessen Zenmeditatie bij Sportclub F en F The Inner Way in Sneek.

Tijdens de kennismakingslessen komen de basisprincipes van zittende meditatie op een down-to-earth manier aan bod. Iedereen, met of zonder ervaring, kan mee doen aan deze rustgevende kennismakingslessen meditatie. Het zijn er vijf in totaal en vinden plaats op 9, 16, 23 februari en 1 maart.

Het programma bestaat uit verschillende zitmeditaties, waarbij onder andere aanwijzingen en enkele theoretische basisprincipes aangereikt worden ten aanzien van het aanleren van een juiste zithouding voor het mediteren. De kennismakingslessen beslaan een ontspannen en gevarieerd programma, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De kosten voor de vijf kennismakingslessen bedragen €55,00 p.p.

Meer informatie en aanmeldingsformulieren zijn beschikbaar via info@sportclubfenf.nl of via 0515-432030. Aanmelden is noodzakelijk kan tot uiterlijk 2 februari a.s. via 0515-432030 of info@sportclubfenf.nl.