Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Clubkampioenschappen

19 Feb 2022

De Clubkampioenschappen zijn amateurswedstrijden voor karateleden en beginnende kickboksers van F en F The Inner Way die deelnemen aan de verplichte Fighting Training.

Praktische informatie
Zaterdag 19 februari 2022
10.00 - 15.00 uur
Lange Veemarktstraat 3 in Sneek

Kosten
€ 10,- inschrijfgeld deelnemers
€ 5,- entreegeld voor toeschouwers
De betaling dient contant te worden voldaan bij jouw trainer binnen 5 werkdagen na het indienen van de inschrijving, in een envelop voorzien van "Clubkampioenschappen + je voor- en achternaam".

Karate

Kumite
Bij de wedstrijden is wedstrijdbescherming verplicht! De verplichte bescherming betreft: bitje, scheenbeschermers, knuistjes/zakhandschoenen(t/m 17 jaar) en toque/borstbeschermers. De helm en het borstpantser (t/m 17 jaar) worden door ons beschikbaar gesteld. Het niveau wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid wedstrijden waaraan iemand heeft meegedaan.

Niveau’s: 
A 5 of meer wedstrijden
B 3 – 5 wedstrijden
C 0 – 3 wedstrijden

Kata
Bij het onderdeel kata zijn er twee ronden: verplichte kata en een kata naar keuze. Vraag bij je Senpai of Sensei naar de reglementen. In de katareglementen staat in de eerste kolom beschreven welke verplichte kata’s er bij welke kyu-graad horen. De kata’s naar eigen keuze staan in de tweede kolom beschreven. Daarnaast kan er in de vrije ronde ook een hogere kata gelopen worden waarmee je bonuspunten kan verdienen. Welke dat zijn en hoeveel bonuspunten je hiermee kan verdienen staat beschreven in kolommen 3, 4 en 5.

Divisie jeugd/junioren (t/m 17 jaar)
Categorie 1 - 10e t/m 9e kyu (1/2 blauwe band)
Categorie 2 - 8e t/m 7e kyu (1/2 gele band)
Categorie 3 - 6e t/m/ 5e kyu (1/2 groene band)
Categorie 4 - 4e t/m 3e kyu (1/2 bruine band)
Categorie 5 - v.a. 2e kyu (internationaal)

Divisie senioren (v.a. 18 jaar)
Categorie 1 - 10e t/m 8e kyu (blauwe band)
Categorie 2 - 7e t/m 5e kyu (1/2 gele band)
Categorie 3 - 4e t/m/ 3e kyu (1/2 groene band)
Categorie 4 - v.a. 2e kyu (internationaal)
Freestyle - Een zelf bedachte kata

Kickboksen
Bij de wedstrijden is wedstrijdbescherming verplicht! De verplichte bescherming betreft: bitje, scheenbeschermers, bokshandschoenen en toque/borstbeschermers. De helm en het borstpantser (13 t/m 17 jaar) worden door ons beschikbaar gesteld. Voor de jeugd van 13 t/m 17 jaar geldt dat zij elkaar tijdens de wedstrijd niet op het hoofd mogen raken. Het niveau wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid wedstrijden waaraan iemand heeft meegedaan.

Niveau’s: 
C 0 – 3 wedstrijden

Aanmelden
Om je aan te melden voor de Clubkampioenschappen heb je toestemming van jouw trainer nodig. Dit dien je zelf aan te vragen bij hem/haar. De aanmelding is gesloten. Op de wedstrijddag dienen alle deelnemers zich uiterlijk 9.30 uur aan te melden bij de balie.