Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Oliebollen en appelbeignets inpakken maar!

27 Dec 2020

Ieder jaar is het weer spannend of het mogelijk is bij VeenemaFoods in Sneek om oliebollen en appelbeignets in te pakken in ruil voor sponsoring. En dit jaar hebben we weer ontzettend geluk! 

Anders dan andere jaren zijn er dit jaar veel evenementen van Stichting Activity Foundation niet door gegaan, de zwembadtraining, de ActivityRun waar we geld inzamelen voor o.a. de gehandicapten sport in Súdwest-Fryslân, Trainingskamp Ameland en natuurlijk het Wereldkampioenschap Karate in Japan. Om die reden en vanwege de pandemie is er dit jaar helaas zeer weinig sponsoring binnen gehaald. Dit is van grote invloed op de mogelijkheden van de Stichting om door te kunnen blijven gaan met hun goede werk. Het zou toch hartstikke zonde zijn als wij evenementen niet meer zouden kunnen voortzetten, die juist zo bijdragen aan om jong en oud in beweging te krijgen in onze maatschappij. 

Juist nu hebben wij daarom jullie hulp harder nodig dan ooit tevoren!

Ook VeenemaFoods wil haar steentje bijdragen en heeft ons het volgende geboden: Hoe meer shifts we weten te vullen, hoe hoger het sponsorbedrag! Dit is natuurlijk FANTASTISCH!

Vanaf 14 jaar mag iedereen meehelpen, leden, broertjes, zusjes, ooms, tantes, vaders, moeders, vrienden, vriendinnen, iedereen! We werken in shifts, met andere F en F'ers. En we laten je natuurlijk niet helemaal met lege handen naar huis gaan na al het harde werk, aan het einde van jouw shift staat er namelijk iets lekkers voor je te wachten om mee naar huis te nemen!

IK MELD ME AAN!