Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Harth voor F en F Bingo

26 Jun 2021

Hoe leuk! Op zaterdag 26 juni van 14.00 - 17.00 uur is het tijd voor een en al gezelligheid tijdens de Harth voor F en F Bingo! Deze middag kun je heerlijk op ons terras zitten onder het genot van een drankje en een hapje te verkrijgen bij The Inner Way Sportcafé en zijn er leuke prijzen te winnen bij de Bingo!

We zullen deze middag in ieder geval twee rondes spelen. Je kunt de bingo kaart ter plekke kopen voor € 2,50 per kaart. De volledige opbrengst gaat naar de Harth voor F en F actie.

We kijken uit naar een middag vol gezelligheid! Kom je ook? En neem je je familie en vrienden mee? Geef je dan snel op, er zijn slechts 25 plekken!
 

Praktische informatie
Zaterdag 26 juni 2021 van 14.00-17.00 uur
Lange Veemarktstraat 3, Sneek

Kosten
€ 2,50 per bingokaart

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar bingo@sportclubfenf.nl en aan te geven met hoeveel personen je komt! Aanmelden kan tot en met donderdag 24 juni a.s.