Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Karate wedstrijden "The day of the Youth and the Beginners"

15 Apr 2023

Op zaterdag 15 april a.s. organiseert Sportschool Da Graca weer hun Karate toernooi "Day of the Youth and Beginners", dit jaar voor de 28e keer. Het toernooi wordt speciaal georganiseerd voor alle jeugdvechters en voor beginnende senioren vechters. 

De wedstrijden vinden plaats in Zoetermeer, wij zullen gezamenlijk met de vechters als één team reizen deze dag. Ter afsluiting zullen wij aan het einde van de dag onderweg gezamenlijk iets eten, neem hiervoor geld mee. Voor de rest van de dag dien je ook voor je eigen eten te zorgen, je kunt daar iets kopen of je kunt het zelf meenemen. Supporters zijn altijd welkom, op basis van eigen vervoer. 

Verplicht

- Toestemming van jouw Shihan, Sensei of Senpai om deel te nemen. 

- Vanaf 25 februari 2023: 3x trainen per week, waarvan 1x de Fighting Training (vrijdags, in Sneek).

- Deelname aan de Fightingteam F en F Trainingen


Meenemen

- Dogi en obi (karatepak en band)

- Trainingspak F en F The Inner Way of Fighting Team F en F sweater

- Scheenbeschermers

- Bitje 

- Handbeschermers

- Kruisbeschermer

- Slippers

- Tas

- Eten en drinken

- Geld voor het avondeten

 

Deelnamekosten

De deelnamekosten zijn een gift van Stichting Activity Foundation! De Stichting stimuleert graag jong en oud om in beweging te komen.

Aanmelden kan tot 11 maart 2023.