Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

HARTH Meditatie Workshop

02 Mar 2023

Jaarlijkse organiseren wij een prachtige Meditatie workshop. Jouw ideale kans om te ontstressen en tot rust te komen in een mooie, rustgevende en natuurrijke omgeving. We verblijven op een prachtige rustige locatie met genoeg mogelijkheden voor fijne wandelingen in de luisterrijke natuur.  Om helemaal optimaal te kunnen genieten van onze meditatie workshop, kun je ook deelnemen aan onze HARTH Meditatie Clinic van maandag 27 februari tot en met woensdag 1 maart op onze locatie in Sneek.

Voor wie is deze meditatie workshop?

Onze meditatie workshop is voor iedereen die vanuit liefde, authenticiteit en verbinding. een krachtig leven wil leiden en  een good mind practice wil leren toepassen. Vanuit de voordelen van meditatie maak je kennis met praktische tools om voor jezelf een dagelijkse meditatie practice te creëren. Je niveau van meditatie is bij deze workshop niet belangrijk. Meditatie staat centraal en de workshop is toegankelijk voor zowel beginners als meer gevorderden. Ook als je nog nooit eerder gemediteerd hebt.

Wat is HARTH meditatie?

HARTH Meditatie stimuleert je om in stilte terecht te komen, en o.a. te werken aan je fysieke en geestelijke gezondheid. De stilte helpt je om naar binnen te keren en hierdoor beter te zien en te voelen wat werkelijk waardevol is in je leven. Het geeft helderheid over wat er in je leeft en zuivere aandacht vraagt. Innerlijke stilte brengt je in dieper contact met je hart en verbondenheid met je leefomgeving. Meer dan ooit heeft de wereld waarin wij leven behoefte aan stilte, licht en liefde. En ook wij als mensen, hebben dit harder dan ooit nodig! Gun jezelf de stilte, het licht en de liefde in overvloed en het zal je goed doen.

Wat ervaar je tijdens de meditatie workshop?

Je ervaart wat meditatie is.
Je ervaart waarom meditatie zo belangrijk en effectief is.
Je ontdekt hoe je meditatie kunt toepassen in je dagelijkse leven.
Je ervaart welk effect meditatie heeft op je mentale gesteldheid en energieniveau.
Je leert waarom meditatie je kan helpen bij angsten, stress, slaapproblemen, hoge bloeddruk en andere klachten.
Je maakt kennis met verschillende meditatietechnieken.

Praktische informatie

Donderdag 2 t/m zondag 5 maart 2023
Lochem, Nederland.
Aankomst: 19.00
Vertrek: +/- 16.00

Locatie

Centrum Athanor in Lochem is een prachtige rustige en bosrijke locatie, liggend op een 3 ha tellend terrein. Vanaf het moment dat je het terrein op komt laat je de waan van de dag achter je en dompel je je diep onder in datgene waarvoor je hier bent gekomen. Ook de natuur ondersteunt je hierbij. Laat je verrassen door het parkachtig ingerichte terrein met boomgaard, labyrint, uitkijkpunten, velden en de steencirkel. Oftewel de ideale plek voor stilte, licht en liefde. Kijk voor meer informatie op www.centrumathanor.nl.

Kosten: €555,- (3x overnachting, 3x ontbijt, 3x lunch en 2x diner inbegrepen)

Aanmelden kan tot 10 februari 2023 en kan via het online inschrijfformulier.