Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Juniorenkarate examen

10 Feb 2024

Op zaterdag 10 februari en zaterdag 17 februari organiseren wij het karate examen voor onze karateka's van 13 t/m 17 jaar tot en met 1e kyu.

Praktische informatie

Zaterdag 10 februari vanaf 10.30 uur (vanaf 10.15 uur ben je welkom)
Zaterdag 17 februari vanaf 09.30 uur (vanaf 09.15 uur ben je welkom)
Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de kyu waarvoor de examen doet. Het overzicht hiervan kun je vinden in het aanmeldformulier.  De betaling dient contant gedaan te worden in een afgesloten envelop voorzien van voornaam en achternaam van de examenkandidaat, vóór de uiterlijke inschrijfdatum. 

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 13 januari 2024. Bij afmelding tot 72 uur van te voren hebt u recht op een restitutie van 100%, daarna vervalt het restitutierecht en dient u het examengeld volledig te betalen. Door het verzenden van dit aanmeldformulier ga je akkoord met het algemeen reglement, de huis- en gedragsregels, het reglement voor workshops en cursussen en geef je The Inner Way toestemming om deze gegevens te verwerken voor administratieve doeleinden zoals beschreven in ons privacy statement. Neem bij vragen contact op met examens@sportclubfenf.nl.

Aanmelden kan hier: Aanmelding Juniorenkarate examen

Meenemen

• Dogi (karatepak) + obi (band)
• Beschermingsset
• Graduatiepas (verplicht, witte pas) of twee pasfoto's bij het eerste examen
• Karate paspoort (blauw)
• Voldoende geld om eten en/of drinken te kopen (het nuttigen van eigen etens- en drinkwaren is niet toegestaan)