Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

HARTH Meditatie Workshop

22 Feb 2024

Jaarlijkse organiseren wij een prachtige Meditatie workshop. Jouw ideale kans om te ontstressen en tot rust te komen in een mooie en rustgevende omgeving. Om helemaal optimaal te kunnen genieten van onze meditatie workshop, kun je ook deelnemen aan onze HARTH Meditatie Clinic van maandag 19 tot en met woensdag 21 februari.

Voor wie is deze meditatie workshop?

Onze meditatie workshop is voor iedereen die vanuit liefde, authenticiteit en verbinding. een krachtig leven wil leiden en  een good mind practice wil leren toepassen. Vanuit de voordelen van meditatie maak je kennis met praktische tools om voor jezelf een dagelijkse meditatie practice te creëren. Je niveau van meditatie is bij deze workshop niet belangrijk. Meditatie staat centraal en de workshop is toegankelijk voor zowel beginners als meer gevorderden. Ook als je nog nooit eerder gemediteerd hebt.

Wat is HARTH meditatie?

HARTH Meditatie stimuleert je om in stilte terecht te komen, en o.a. te werken aan je fysieke en geestelijke gezondheid. De stilte helpt je om naar binnen te keren en hierdoor beter te zien en te voelen wat werkelijk waardevol is in je leven. Het geeft helderheid over wat er in je leeft en zuivere aandacht vraagt. Innerlijke stilte brengt je in dieper contact met je hart en verbondenheid met je leefomgeving. Meer dan ooit heeft de wereld waarin wij leven behoefte aan stilte, licht en liefde. En ook wij als mensen, hebben dit harder dan ooit nodig! Gun jezelf de stilte, het licht en de liefde in overvloed en het zal je goed doen.

Wat ervaar je tijdens de meditatie workshop?

Je ervaart wat meditatie is.
Je ervaart waarom meditatie zo belangrijk en effectief is.
Je ontdekt hoe je meditatie kunt toepassen in je dagelijkse leven.
Je ervaart welk effect meditatie heeft op je mentale gesteldheid en energieniveau.
Je leert waarom meditatie je kan helpen bij angsten, stress, slaapproblemen, hoge bloeddruk en andere klachten.
Je maakt kennis met verschillende meditatietechnieken.

Praktische informatie

Donderdag 22 t/m zondag 25 februari 2024
Donderdag van 19:00 tot 22:00
Vrijdag en zaterdag van 06:00 tot 22:00
Zondag van 06:00 tot 17:00
Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek

Prijs: € 375, of € 571 inclusief verteringen

Wil je de HARTH Mediatie Clinic combineren met de HARTH Meditatie workshop? Kies dan voor het HARTH vitaliteitspakket en krijg € 36 korting!

Aanmelden kan tot 10 februari 2024 en kan via het online inschrijfformulier.