Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

KIOSKClub

15 Aug 2016

SNEEK - KIOSK staat voor Kinderen In Ontwikkeling Spelen Kletsen. KIOSKClub is een idee om speciaal voor kinderen bijeenkomsten te organiseren waarin ze lekker zichzelf mogen zijn.  Je zou ook kunnen zeggen: Kinderen In Ontwikkeling door Spelen en Kletsen. KIOSK is een programma dat kinderen helpt afstemmen op hun zintuigen. Veel kinderen missen een plek waar ze vertrouwd kunnen leren omgaan met hun natuurlijke fenomenen. Met KIOSKClub stimuleren wij kinderen op een zo natuurlijk mogelijke manier, ongedwongen en in alle vrijheid deel te nemen aan het programma. Het bestaat uit een opstelling van vijf thema gerichte kiosken, waarin kinderen ongedwongen en ongestructureerd kunnen vertoeven en experimenteren. De vijf aandachtsgebieden of thema's hebben allemaal betrekking op het prikkelen van hun zintuigen.

MOND In de kiosk "KONTAKT" kunnen kinderen ongedwongen, zonder enige vorm van opgelegde structuur lekker kletsen.

TAST Je vrij voelen. Deze kiosk "INTUITIE" geeft kinderen alle gelegenheid om te proeven, te ruiken, te voelen en te onderscheiden.

OGEN/OREN Met de kiosk "OPENHEID" moedigen we kinderen aan om hun ogen en oren zo ruim mogelijk te gebruiken

SPEL Plezier is mogelijk in de kiosk "SPONTANITEIT" waarin kinderen ongedwongen alleen of met elkaar kunnen spelen.

CREATIE Met de kiosk "KOLDERIEK" is het echt feest. Hier kunnen kinderen vrijuit knutselen, knippen, tekenen, verven, plakken, zeg maar scheppend bezig zijn!


Dit jaar vindt de KIOSKClub plaats van 15-17 augustus aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek. Meer informatie is beschikbaar via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 12 augustus. Kijk ook eens op www.kioskclub.nl