Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Kennismaken op maandagochtend met Tai Chi bij F en F in Sneek vanaf 23 mei

23 May 2016

SNEEK – Voor iedereen die lenig wil worden of lenig wil blijven, geeft Sportclub F en F The Inner Way uit Sneek vijf kennismakingslessen T’ai Chi.

Het goed beoefenen van T’ai Chi kan leiden tot het verdwijnen van rug- en nekklachten, (ouderdoms)kwaaltjes en hoofdpijn. Het helpt lichamelijk en geestelijk in balans te komen. De vijf lessen worden elke maandagochtend gegeven van 10.15 uur tot 11.15 uur in de eigen zaal aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek. De eerste van vijf kennismakingslessen vindt plaats op maandag 23 mei 2016. De volgende data zijn 30 mei en 6, 13 en 20 juni.

T’ai Chi is een Chinese bewegingskunst die goed is voor lichaam en geest. Wie naar een T’ai Chi beoefenaar kijkt ziet deze grote, langzame, afgeronde bewegingen maken. Het lijkt een beetje op ‘zwemmen in de lucht’. Regelmatige T’ai Chi beoefening bevordert de gezondheid, balans en ontspanning doordat de doorstroom van gezonde chi (chi = Chinees voor energie) wordt geoptimaliseerd.

Al in het begin levert T’ai Chi de beoefenaars een beter evenwichtsgevoel op. Na enig trainen leert men ook het gevoel van stromende Chi herkennen. Zowel jonge als oudere mensen kunnen deze bewegingskunst beoefenen. 

Voorafgaand aanmelden voor deze kennismakingslessen is noodzakelijk en kan via info@sportclubfenf.nl of via telefoonnummer 0515-432030 tot uiterlijk 13 mei.