Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Reiki Healingdag

29 May 2016

SNEEK - Zondag 29 mei van 09.00-17.00 organiseert Sportclub F en F The Inner Way uit Sneek de jaarlijkse Reiki Healingdag. Reiki is een Japanse oefenmethode voor zelfheling. De Japanse Monnik Mikao Usui is de grondlegger van deze oefenmethode die letterlijk Universele Levensenergie betekent. Reiki is een manier om jezelf en anderen energie te geven die door het lichaam of de geest gebruikt wordt om te vitaliseren en blokkades op te heffen.

Reiki is geen medicijn in de zin van de Westerse geneeskunst. Reiki helpt het lichaam op haar manier beter te worden. Net zoals dat in de homeopathie het geval is. Reiki is door iedereen te leren, je kunt het leren bij een Reiki-leraar die je inwijdt in de verschillende Reiki niveaus en je leert hoe je jezelf en anderen Reiki kunt geven.

Tijdens de Reiki Healingdag kunnen belangstellenden, die eventueel op een later tijdstip uitreiken naar een Reiki initiatie kennismaken de met liefdevolle en helende Reiki energie. De Healingdag vindt plaats aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 26 mei a.s.