Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Introductiecursus T'ai Chi in Sneek

12 Sep 2016

SNEEK - Gezondheid en geluk. Dat wil elk mens. Grote vraag is alleen: hoe bereik je het? Of - als je al gelukkig en gezond bent - hoe bewaar je het? Welnu, het beoefenen van T'ai Chi kan helpen deze nobele levensdoelen te bereiken.

Want het beoefenen van T'ai Chi helpt om lichaam, geest en emoties in balans te brengen en om de levensenergie (chi) krachtig te houden. Samen met een gezonde leefstijl kan dit helpen om het pad te (her)vinden naar gezondheid en geluk.

Om mensen kennis te laten maken met deze aangename kant van T'ai Chi verzorgt Sportclub F en F The Inner Way vanaf 12 september a.s. een tienweekse introductiecursus T'ai Chi in Sneek. De lessen zijn op maandagochtend 10.15-11.15 uur aan de Lange Veemarktstraat 3. Gedurende de 10-weekse introductiecursus maakt u kennis met de T'ai Chi vorm (Yangshi traditionele vorm) en bekwaamt u zich in de grondbeginselen van de zgn. T'ai Chi Quan.

Wie interesse heeft, kan zich op elke gewenste manier aanmelden. Ga hiervoor naar de website van www.sportclubfenf.nl. Of bel: 0515-432030. E-mailen voor meer informatie mag ook: info@sportclubfenf.nl.