Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Extreme Math Camp i.s.m. Huiswerk Studio

22 Aug 2016

SNEEK – Van maandag 22 tot en met donderdag 25 augustus organiseert de Huiswerk Studio een Extreme Math Camp! aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek. Het Extreme Math Camp! is voor iedereen vanaf 12 jaar die de leerstof Rekenen en Wiskunde wil herhalen en wil snappen en met heldere leerdoelen en goedwerkende leerstrategieën het nieuwe schooljaar wil starten. Misschien wil je je wel oriënteren op Wiskunde A, B, C of D? Of alvast instructie krijgen over de leerstof van het nieuwe jaar. Tijdens het Extreme Math Camp! behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

Geest en lichaam in balans
Voor Rekenen en Wiskunde heb je veel mentale kracht nodig. Je moet niet opgeven als het moeilijk wordt. Je moet veel oefenen en scherp blijven, mentaal zwaar werk verzetten dus om je doelen te behalen. Het extreme aan het Extreme Math Camp is dat je al om 6.00 uur ‘s ochtends begint met een conditietraining. Je doet namelijk mee aan de ochtendtraining van het Kyokushin Summer Camp van Sportclub F en F The Inner Way. Deze ochtendtrainingen vormen je karakter. En een sterk karakter heb je nodig voor je nieuwe schooljaar!

Vooraf aanmelden voor het Extreme Math Camp! is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 8 augustus via belle@business-studio.nl of via 06-34414672. Belle Dijkstra (Rekenen) en Manja van Olst (Wiskunde) zijn de begeleiders vanuit de Huiswerk Studio. De ochtendtrainingen worden verzorgd door de ervaren instructeurs van Sportclub F en F The Inner Way.