Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Vijf kennismakinglessen T'ai Chi in Workum

15 Sep 2016

WORKUM - Vanaf 15 september a.s. organiseert Sportclub F en F The Inner Way een reeks van vijf kennismakingslessen T'ai Chi in Workum. De lessen vinden plaats in Kulteurhús de Klameare op donderdagavond 19.30-20.30 uur en duren steeds 60 minuten. Wilt u meer inzicht verwerven in de basisprincipes van deze Chinese bewegingskunst? Of gewoon laagdrempelig kennismaken en wekelijks lekker bezig zijn een juiste balans te vinden tussen concentratie en ontspanning? Dan zijn deze vijf kennismakingslessen wellicht iets voor u!

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door middel van het invullen van het inschrijfformulier dat u hieronder kunt downloaden. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 september a.s. Voor meer informatie kunt u bellen via 0515-432030.