Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Keep calm and bring-a-friend actie Sportclub F en F The Inner Way

08 Aug 2016

Ben je lid van Sportclub F en F The Inner Way en ben je tevreden? Vertel het een ander! Samen sporten met iemand die je kent is namelijk nog leuker èn motiverend. Ook als je nog niet lid bent van Sportclub F en F The Inner Way kun je natuurlijk met een vriend of vriendin bij ons gaan sporten. Neem daarom je vriend, vriendin, collega, buurman, buurvrouw of kennis mee naar Sportclub F en F The Inner Way. Wij zijn namelijk de “Bring-a-friend” actie gestart.

Hoe werkt het? Stuur ons een e-mailbericht of vraag één van onze medewerkers om een “Bring-a-friend” kaart en vul deze in voor ieder nieuw lid* die je aandraagt. Wanneer het nieuwe lid is ingeschreven, ontvang je een speciale kadobon t.w.v. €25,00 te besteden bij onze sporthop.

* Nieuw lid = iemand die zich inschrijft voor een regulier maand-, of jaarlidmaatschap of deelneemt aan één van onze workshops.

Actievoorwaarden
1. De kadobon geldt voor iedereen die een nieuw lid aandraagt.
2. De actie geldt uitsluitend wanneer het nieuwe lid zich daadwerkelijk inschrijft.
3. Een ‘nieuw lid’ is iemand die nooit eerder lid is geweest, danwel aan onze workshops heeft deelgenomen.
4. Een nieuw lid kan maar 1 keer (door een bestaand lid) worden aangedragen.
5. Wanneer een bestaand lid meerdere personen aandraagt die allemaal lid worden/ deelnemen aan (één van) onze workshops dan wordt voor ieder nieuw ingeschreven lid een kadobon verstrekt.
6. Deze actie is geldig t/m 31 december 2016.