Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Introductiecursus T'ai Chi in Franeker

27 Oct 2016

FRANEKER - Vanaf 27 oktober organiseert Sportclub F en F The Inner Way een tienweekse introductiecursus T'ai Chi in het gymlokaal van OBS De Steven in Franeker. De lessen vinden plaats op donderdagavond van 20.00-21.00u.

Wat kunt u verwachten van de introductiecursus?
In de periode van 10 weken laten wij u kennismaken met T'ai Chi Quan (de T'ai Chi vorm). Het betreft een introductie met de Chinese bewegingskunst T'ai Chi en meer specifiek met de Yangshi 43 T'ai Chi vorm waarbij we opzoek gaan naar een juiste lichaamshouding, het vinden van een alerte ontspanning en oefenen samen op melodieuze ontspanningsmuziek.

Voor wie is de introductiecursus T'ai Chi?
Voor iedereen die de afgelopen periode onze vijf kennismakingslessen T'ai Chi in Franeker heeft gevolgd. Echter is de introductiecursus ook prima geschikt voor iedereen die een keertje wil onderzoeken of T'ai Chi een bewegingsactiviteit is die bij hem/haar past.

Meedoen?
Voorafgaand aanmelden voor de introductiecursus T'ai Chi is noodzakelijk en kan via info@sportclubfenf.nl, via 0515-432030. U kunt het inschrijfformulier hieronder downloaden, invullen en opsturen.