Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Vijf kennismakingslessen T'ai Chi in Gorredijk

02 Nov 2016

GORREDIJK - Vanaf 2 november starten wij met vijf kennismakingslessen T'ai Chi in Gorredijk. De lessen zijn op woensdagavond 20.00-21.00 uur in het speellokaal van Pcbs De Librije in Gorredijk.

Gedurende de kennismakingslessen maakt u kennis met de Chinese bewegingskunst T'ai Chi. Het beoefenen van T'ai Chi helpt om lichaam, geest en emoties in balans te brengen en om de levensenergie (chi) krachtig te houden. Samen met een gezonde leefstijl kan dit helpen om het pad te (her)vinden naar gezondheid en geluk. Om mensen kennis te laten maken met deze aangename kant van T'ai Chi verzorgt Sportclub F en F The Inner Way uit Sneek deze kennismakingslessen. Aanmelden voor de kennismakingslessen T' ai Chi in Gorredijk is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 1 november a.s. U kunt het inschrijfformulier hieronder downloaden. Voor overige informatie kunt u contact opnemen via info@sportclubfenf.nl of via 0515-432030.