Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

WORKSHOP: TaijiJin (Taiji-krachten)

26 Sep 2015

SNEEK – Op zaterdag 26 september kunt u tijdens onze workshop TaijiJin leren de verschillende Taiji-krachten te ontdekken en te ontwikkelen. Gedurende de workshop krijgt u een kennismaking met en reiken wij u oefeningen aan om de verschillende ‘jins’ te oefenen.

In alle traditionele Taijiquan-methodes worden ook de zogenaamde Jin geoefend. Jin staat voor intelligente krachten die volgens de overgeleverde verhalen zo bijzonder zijn dat ze op magie lijken. Ondertussen zijn er vandaag de dag voldoende Taiji-beoefenaars die voorbij de verhalen durven te kijken en hun waarde willen onderzoeken.

Taiji Jin worden in de Taiji-klassieken beschreven als een combinatie van mentale kracht (Yi) en getransformeerde Qi. Op deze manier kun je bijv. de bewegingen en intenties van de tegenstander beïnvloeden zonder dat deze het in de gaten heeft.

Tijdens de workshop gaan we terug naar het traditionele onderricht – eigenlijk de oorsprong van Taijiquan zoals wij dat kennen – van stilstaande Taiji houdingen en onderzoeken onze deelnemers de onvoorstelbare mogelijkheden van deze Taiji-krachten en worden de deelnemers uitgedaagd hun Taiji vaardigheden steeds verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie over de workshop en aanmeldingsformulieren kunt u contact opnemen via info@sportclubfenf.nl of via 0515-432030. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met 20 september 2015.


Belangrijke informatie
•Datum: zondag 26 september 2015
•Einddatum: 26-09-2015
•Aanvangstijd: 09.00 uur
•Eindtijd: 17.00 uur
•Locatie: Sportclub F en F The Inner Way, Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek