Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Nieuwe 10-weekse introductiecursus T'ai Chi in Witmarsum

09 Jan 2017

WITMARSUM - Vanaf 9 januari 2017 organiseert Sportclub F en F The Inner Way een tienweekse introductiecursus in het speellokaal van de Bonkelder / de Utskoat in Witmarsum aan de Tjasker 2. De lessen vinden plaats op maandagavond 20.30-21.30u.

T’ai Chi is een Chinese bewegingskunst die heilzaam is voor lichaam en geest. Het hoofddoel is het versterken van het lichaam aan de hand van dynamische houdingen en cirkelvormige bewegingen. Deelnemers aan de introductiecursus T’ai Chi ervaren een steeds ruimer inzicht hoe je zelf een positieve prikkel kunt geven aan je lichamelijke en geestelijke welbevinden. Het geheel zal dus uw geest ontspannen en sterken, je concentratie vergroten en positieve effecten op uw gezondheid hebben.

Wat kunt u verwachten van de introductiecursus?
In de periode van 10 weken laten wij u kennismaken met T'ai Chi Quan (de T'ai Chi vorm). Het betreft een introductie met de Chinese bewegingskunst T'ai Chi en meer specifiek met de Yangshi 43 T'ai Chi vorm waarbij we opzoek gaan naar een juiste lichaamshouding, het vinden van een alerte ontspanning en oefenen samen op melodieuze ontspanningsmuziek.

Voor wie is de introductiecursus T'ai Chi?
De introductiecursus is prima geschikt voor iedereen die een keertje wil onderzoeken of T'ai Chi een bewegingsactiviteit is die bij hem/haar past.

Meedoen?
Voorafgaand aanmelden voor de introductiecursus T'ai Chi is noodzakelijk en kan tot 4 januari a.s. via info@sportclubfenf.nl, via 0515-432030 of via www.sportclubfenf.nl (u kunt het inschrijfformulier hieronder downloaden).