HARTH Meditatie

HARTH Meditatie

HARTH Meditatie stimuleert je om in stilte te werken aan je fysieke en geestelijke gezondheid. De stilte helpt je om naar binnen te keren en hierdoor beter te zien en te voelen wat werkelijk waardevol is in je leven. Het geeft helderheid over wat er in je leeft en zuivere aandacht vraagt. Innerlijke stilte brengt je in dieper contact met je hart en verbondenheid met je leefomgeving.

Lees hier meer over onze HARTH Meditatie clinic en/of workshop!

Visie

Voor wie jong is, is gezondheid veelal vanzelfsprekend. Met het vorderen van de leeftijd neemt echter de lichamelijke en geestelijke veerkracht af. Dit proces is inherent aan het ouder worden, maar de mate waarmee en het tempo waarin dat gebeurt, wordt mede bepaald door de stijl van leven.

Het Healing Centre van F en F The Inner Way is vooral gericht op het voorkomen van klachten en daarnaast natuurlijk ook op het helen van klachten. Via behandeling, training, advisering en coaching ondersteunen we cliënten in hun lichamelijke, geestelijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling. In het Healing Centre verenigen we het beste uit twee ‘werelden’, de Oosterse en de Westerse.

Missie The Inner Way

Het is onze missie alles wat wij doen, alles waarin wij lesgeven, door te geven aan volgende generaties.

Dat geldt voor alles wat wij doen. Of het nu gaat om activiteiten in ons Healing Centre of om activiteiten in onze Sportclub. Wij dienen daarbij het nederige gevoel te behouden zoals in de woorden van Miyamoto Mushashi. 'Ware ga igai, mina shinari'. All except myself are my teachers. Iedereen behalve mijzelf – is mijn leraar - Miyamoto Musashi.

Onze inspiratiebronnen worden daarbij gevormd door verschillende personen. Ieder mens is onze inspiratiebron en daarnaast zijn wij veel dank verschuldigd aan onze leraar en goede vriend Shihan Egberth Thomas voor de inspirerende wijze waarop hij ons Kyokushin Karate, T’ai Chi en Zen meditatie heeft onderricht. Mooie en liefdevolle herinneringen koesteren we ook voor de Reiki Seichem Tera Mai meesters Fons Delnooz en Patricia Martinot. Fons Delnooz en Patricia Martinot Dr Shen Hongxun, van het Buqi Instituut in Gent, heeft eveneens een grote en fijne rol gespeeld in onze ontwikkeling en uiteraard zijn wij zeer erkentelijk voor de manier waarop Sosai Masutatsu Oyama (oprichter Kyokushin Karate) het pad heeft getoond waarop wij konden – en kunnen – gaan.

Filosofie

Centraal in ons Healing Centre staat het handelen vanuit de filosofie van het harth. Deze zuivere manier van denken en doen houdt onder meer in dat ons handelen erop gericht is om de zelfredzaamheid van cliënten te vergroten.

Via behandeling, training, advisering en coaching ondersteunen we cliënten in hun lichamelijke, geestelijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Ons handelen is gericht op merkbare of meetbare resultaten. De mensen die werkzaam zijn in het Healing Centre beschikken altijd over de juiste geestelijke bagage, diploma's en certificaten om hun werkzaamheden te mogen uitvoeren. De gehanteerde methoden zijn veelal een combinatie van Westerse wetenschap met Oosters inzicht.