Kruidenstempelmassage

Wij zijn gespecialiseerd in de traditionele Thaise Kruidenstempelmassage. Dit is een massage waarbij hoofdzakelijk gewerkt wordt met kruidenstempels. Kruidenstempels zijn buidels/zakjes gemaakt van natuurlinnen, die gevuld zijn met geneeskrachtige kruiden die ook reinigend, activerend en ontspannend werken. Wij gebruiken twee soorten kruiden-stempels. Ten eerste de Thaise. Deze worden geproduceerd in Thailand en bevatten zo’n 15 verschillende kruiden, waaronder Thaise Gember, Kampher, Borneol, Citroengras, Kaffier, Tumeric en Limoen. De Europese stempels worden geproduceerd in België en bevatten voor ons bekende kruiden zoals Lavendel, Citroenmelisse, Kampher, Passiebloem en Kamille.

Voordelen van kruidenstempel-massage:

De warmte van de kruidenstempel-massage zal uw stofwisseling en de bloedsomloop nog meer activeren. De bloedvaten verwijden zich en zullen meer afvalstoffen uw lichaam verlaten dan bij een normale (koude olie) massage. Gespannen spieren bijvoorbeeld, produceren vaak schadelijke eindproducten van de stofwisseling en die worden met deze warmte veel sneller afgevoerd. Blokkades worden opgelost en vitale energie zal door het lichaam vloeien. Deze warmte-massage neemt de zorgen weg van de ziel, helpt tegen stress en helpt u naar een goede innerlijke balans. De huid zal een nieuwe impuls krijgen, waardoor het zichzelf reguleert. Ook wat betreft de werking van talg en zweetklieren. De elasticiteit zal gevoed worden. Uw lichaam wordt aangezet om beter te functioneren. Vergeet niet dat de huid het grootste orgaan van ons lichaam is, wij moeten er daarom heel goed voor zorgen. Kruiden zijn goed voor ons en we kunnen ook niet zonder. Kijk maar in de keuken. Voor onze huid geldt dat ook. Met de juiste temperatuur, juiste massage (wij hebben kennis van meridianen en spieren) en de juiste kruiden, gaat de helende werking heel diep in het onderliggend weefsel en zelfs organen zijn gang. Kruidenstempel-massage is ook heilzaam voor een totale ontspanning. De warmte van de kruidenbuidels in combinatie met de warme huidolie zal wonderen doen. U ervaart het als een verwenning, een lichaamszuivering. Deze massage werkt nog héél lang door, en dat voelt u ook.

Stimuleert regenereren en verzorgen van de huid

Zorgt voor beter doorbloeding

Ontspant

Stimuleert het lichaam en brengt het tevens tot rust

Kosten:

€80,- (incl. btw) Totale lichaamsbehandeling van 60 minuten (rug, voorkant, benen, armen, gezicht en voeten): €80,- (incl. btw).

Als u langer gemasseerd wilt worden, dan is dat prima maar dan moeten wij 5 euro rekenen voor elke 5 minuten, omdat het een zéér intensieve massage is.