Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Q&A Coronavirus

02 Apr 2020

Beste F en F'er,


Hopelijk ben je gezond en kom je voorspoedig door deze bizarre tijd. Een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor je eigen gezondheid en die van anderen. Een tijd om oog te hebben voor jezelf en ook voor anderen. Een tijd waarin we het samen moeten doen, met elkaar en voor elkaar.

Gezien we ons allemaal in dezelfde situatie bevinden en wij allemaal van elkaar afhankelijk zijn, hopen we dat we ook nu in deze uitdagende tijd de waardevolle, duurzame relatie met jou kunnen behouden. Om een antwoord te geven op de meest gestelde vragen hebben wij in de bijlage een Q&A opgesteld. 

Wij vragen om jouw geduld, begrip, loyaliteit en vertrouwen, juist nu in deze onzekere tijd, en wensen jou, jouw familie en vrienden veel gezondheid, warmte en liefde toe!

Hopelijk tot snel!

 

Met sportieve groet,

Team Sportclub F en F