Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Covid-19 (Coronavirus)

16 Mar 2020

F en F The Inner Way handelt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Richtlijnen RIVM

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. 

De landelijke richtlijnen van het RIVM:

-         Sport- en fitnessclubs, sauna’s, sexclubs en coffeeshops sluiten vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april.

-         ​Was uw handen regelmatig

-         ​Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog

-         Gebruik papieren zakdoekjes

-         Schud geen handen

-         Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.

-         Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.

-         Mensen in heel Nederland wordt opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken of de werktijden te spreiden.

-         Voor kwetsbare personen geldt: (ouderen en personen met verminderde weerstand) vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer.

-         In het algemeen wordt mensen dringend verzocht om bezoek aan kwetsbare personen te beperken.

-         Iedereen in Nederland wordt gevraagd om waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Ook bijvoorbeeld bij het boodschappen doen.

Dit houdt in dat alle activiteiten en diensten van F en F The Inner Way worden uitgesteld of komen te vervallen.

Meer informatie over het coronavirus

Op de site van de GGD Fryslân, de site van het RIVM en De Rijksoverheid vindt u meer informatie over het coronavirus, waaronder veelgestelde vragen en de geldende richtlijnen. Voor verdere vragen over het coronavirus kunt u contact opnemen met de GGD via het telefoonnummer (088) 22 99 222. U kunt vragen naar de afdeling infectieziektebestrijding.