Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Respons succesvol in 2021!

16 Mar 2022

Dit jaar zijn er 13 Respons Docenten opgeleid. Hierdoor konden we volgens planning in 2021 starten met 10 Klassen in het basisonderwijs en daarnaast 5 klassen in het voortgezet onderwijs waardoor we nu al een bereik hebben van 350 kinderen. De scholen zijn erg enthousiast en de leerlingen geven mooie feedback met uitspraken als: “Ik heb geleerd hoe ik steviger in mijn schoenen kan staan”, “Ik voel me nu vrijer om hulp te vragen”, “Ik weet nu veel beter hoe ik mijn grenzen kan aangeven” of "Ik heb meer vertrouwen in de groep, aan het begin van het jaar kende ik mijn groep nog niet echt maar stap nu veel makkelijker op iemand af". Voor 2022 staan er 15 klassen gepland. Daarvan zijn er al 3 klassen geboekt en ingepland, wachten er nog 6 klassen om ingepland te worden en is er nog contact met 4 klassen die ook belangstelling hebben. Ook is er 1 Sport Zorgt traject succesvol afgerond. Het andere Sport Zorgt traject schuift mee naar volgend schooljaar waar er meer animo verwacht wordt. Om bekendheid te geven aan dit project is er eind 2021 een mailing actie via de post d.m.v. een informatiebrief en flyer naar 50 basisscholen in gemeente Súdwest-Fryslân gedaan die al diverse reacties op hebben geleverd. 

Respons is een samenwerking van Stichting Activity Foundation, Gemeentelijk Sportakkoord Súdwest Fryslân en Sportclub F en F The Inner Way. Lees er hier meer over: Súdwest-Fryslân volop in beweging dankzij Sportakkoord.