Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Fightingteam F en F verovert 5 podiumplaatsen op internationaal toernooi!

02 Jul 2022

Op vrijdag 24 juni vertrok het 5-koppige Fightingteam F en F naar Klaipèda, Litouwen. Fightingteam F en F bestaat uit coaches Sensei Mark en Senpai Gert-Jan en vechters Jayden, Jesper, Daniël, Harmen Jappie en Stefan.Nadat ze gescout zijn, hebben ze alles op alles gezet en keihard gewerkt in de specifieke trainingen. Mede dankzij de sponsoring en support van vele familile, vrienden, bedrijven, clubmaatjes en ook de scholen hebben zij hun opmars gemaakt op de Baltic Cup in Litouwen. 

Zaterdag mocht het team zich ontspannen en zondag mocht Fightingteam F en F los op de tatami’s. Er waren maar liefst 14 tatami’s (wedstrijdmatten) en een kleine 1400 deelnemers. Een gigantisch toernooi en een wervelwind van talent. Prachtig dat onze vijf kanjers hier tussen mogen staan en aan mee mogen doen. 

Jayden mocht al eerder los dan verwacht en mocht het spits voor Fightingteam F en F afbijten. Hij heeft al zijn partijen voortijdig weten te beslissen met ippon (2x een halve punt) en is kampioen! 

Ook Harmen Jappie mocht zijn kunsten meten aan een aantal Litouwers. Met een knappe 3e plek mag hij trots op zichzelf zijn!

Stefan heeft zijn internationale debuut gemaakt op de Baltic Cup en die is beloond met een mooie bronzen plak! 

Jesper stond onlangs nog op de tatami in Zoetermeer en mocht vandaag weer los in Litouwen. Hij brengt een geweldige 2e plaats naar huis!

En tot slot de beurt aan Daniël, ook hij maakte zijn internationale debuut en vocht pas zijn 2e karate wedstrijd. Met de kampioenstitel komt hij morgen naar huis.

Na een fantastische reis, met fenomenale resultaten zijn ze weer veilig thuisgekomen. Kapot van alle indrukken en het reizen stapten ze de auto’s uit. Een herinnering om nooit te vergeten! We zijn ontzettend trots op ons Fightingteam! Alle supporters, ontzettend bedankt voor jullie steun en spirit! Bijzonder om te zien dat jullie zo betrokken zijn!