Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van F en F The Inner Way.

Introductiecursus Taiji

30 Jan 2023

SNEEK - Vanaf dinsdag 21 februari organiseert Sportclub F en F The Inner Way in de gymzaal van SBO De Sudwester in Sneek een tien weekse introductiecursus Taiji. De tien lessen beginnen om 19:30 uur en duren een uur. In de wekelijkse lessen leg je een eerste fundament voor Taiji beoefening. Diverse aspecten/principes van de Yangshi 43 vorm in combinatie met specifieke rek- en strekoefeningen worden belicht. Ook voor mensen met al enige Taiji ervaring is deze cursus een extra verdieping. Je krijgt inzicht in principes en toepassingen van Taiji. 

Taiji kenmerkt zich door langzame, vloeiende, zachte bewegingen. De bedoeling is om zo ontspannen mogelijk te bewegen maar niet slap. De geest hoort kalm te zijn zodat de intellectuele en psychische belasting kan verdwijnen. Het doel is bewust te zijn van ons lichaam. Op die manier leren we ons lichaam kennen om ons vervolgens te verlossen van de spanningen van het dagelijks leven. Naarmate die spanning afneemt, maken we onze geest helder en het lichaam gevoeliger. De harmonisatie van lichaam en geest is het begin van een eindeloos leerproces naar een gebalanceerd bestaan.

Praktische informatie
Dinsdag 21 februari, 7, 14, 21, 28 maart, 4, 11, 18, 25 april en 2 mei
19:30 tot 20:30 uur
Gymzaal SBO De Sudwester, Kaatsland 5B, 8608 CX Sneek

Kosten: € 165,-

Inschrijven kan tot 22 februari 2023 en kan hier: Introductiecursus Taiji

Meer informatie? Neem contact op via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl