Lid Worden

Spreekt de Sportclub jou aan en wil je graag lid worden? Dat kan! Maar om zeker te weten of het bij jou past, nodigen wij jou eerst uit voor een gratis proefles!

Wellicht heb je al een proefles gedaan en weet je zeker dat het iets voor je is. Dan kun je regulier lid worden. Je kunt er dan voor kiezen om per maand of per jaar te betalen. Aan het einde van jouw proefles kun je dan aan de trainer vragen om de inschrijfformulieren. 

Het kan ook zijn dat je na jouw proefles nog twijfelt, of dat je een onregelmatig werkrooster hebt waardoor je niet in een vast ritme kunt trainen. Betaal dan niet onnodig teveel en ga voor de 10-rittenkaart. Deze kun je hier aanvragen.

Wij wensen jou heel veel plezier bij de lessen!

BO scholen

Als BO school kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze diensten. Wij verzorgen namelijk lessen bij ons op de locatie, wat voor leerlingen een nieuwe en leuke ervaring is en wat handig kan uitkomen in tijden van tentamenweken of tijdens de examens waarin de gymzalen bezet zijn. En wij verzorgen lessen ook bij jullie op school. 

Als stimulatieprogramma hebben wij de mogelijkheid om in 1x zoveel mogelijk lessen aan te vragen voor jullie school. De lesprijs wordt hiervan een stuk goedkoper én jullie mogen als school zelf bepalen hoe jullie de lessen verdelen over de verschillende afdelingen en klassen. 

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw BO school? Check dan snel de bijlages!

VO scholen

Als VO school kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze diensten. Wij verzorgen namelijk lessen bij ons op de locatie, wat voor leerlingen een nieuwe en leuke ervaring is en wat handig kan uitkomen in tijden van tentamenweken of tijdens de examens waarin de gymzalen bezet zijn. En wij verzorgen lessen ook bij jullie op school. 

Als stimulatieprogramma hebben wij de mogelijkheid om in 1x zoveel mogelijk lessen aan te vragen voor jullie school. De lesprijs wordt hiervan een stuk goedkoper én jullie mogen als school zelf bepalen hoe jullie de lessen verdelen over de verschillende afdelingen en klassen. 

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw VO school? Check dan snel de bijlages!

MBO scholen

Als MBO school kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze diensten. Wij verzorgen namelijk lessen bij ons op de locatie, wat voor leerlingen een nieuwe en leuke ervaring is en wat handig kan uitkomen in tijden van tentamenweken of tijdens de examens waarin de gymzalen bezet zijn. En wij verzorgen lessen ook bij jullie op school. 

Als stimulatieprogramma hebben wij de mogelijkheid om in 1x zoveel mogelijk lessen aan te vragen voor jullie school. De lesprijs wordt hiervan een stuk goedkoper én jullie mogen als school zelf bepalen hoe jullie de lessen verdelen over de verschillende afdelingen en klassen. 

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw MBO school? Check dan snel de bijlages!

Bedrijven

Fitte en gemotiveerde medewerkers dankzij bedrijfstrainingen van Sportclub F en F The Inner Way. Het is bekend dat actieve werknemers zich lekkerder voelen, minder vaak ziek zijn, productiever zijn, minder vaak van baan wisselen en minder last van stress hebben. Alle reden dus om uw werknemers te stimuleren in beweging te komen. Als werkgever hebt u een aantal mogelijkheden om uw medewerkers te motiveren.Wij willen en kunnen daarin ook graag een bijdrage leveren.

Onze bedrijfstrainingen worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen samen met u wordt het aantal trainingen, de locatie, het tijdstip en het te kiezen einddoel bepaald. Zo is bijvoorbeeld boksen bijvoorbeeld een uitstekende mogelijkheid om je persoonlijke valkuilen en kwaliteiten beter te leren kennen en dat gaat ook nog eens op een dynamische en spannende manier. Als uw personeel tot rust wil komen is T'ai Chi of mediteren op de zaak (bijvoorbeeld in de pauze) ook een uitstekende mogelijkheid om in balans te komen of te blijven in de hectiek van het (werk)bestaan.

Wij leren de deelnemers aan onze trainingen om op een gezonde manier in het leven te staan. Actief en toch zonder stress. Ideaal!

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl

 

Sam& voor alle kinderen

Sporten, schoolspullen, muziekles een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt normaal voor alle kinderen in Nederland, maar niet elke ouder kan het betalen. Sam& voor alle kinderen is een samenwerkingsverband van vier goede doelen die zich inzetten voor kinderen en jongeren die in Nederland opgroeien in armoede: Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp.

Vanuit dit samenwerkingsverband werken de vier organisaties gezamenlijk aan het bieden van een breed pakket aan voorzieningen in natura op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, zorg en welzijn, vrije tijd en verjaardagen. Samen bieden zijn één omgeving waar ouders met geldzorgen een aanvraag kunnen doen voor de voorzieningen die de organisaties bieden.

Ben je een ouder met weinig geld of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie? Start dan een aanvraag via www.samenvoorallekinderen.nl. Sam& zorgt er vervolgens voor dat de aanvraag bij de juiste organisatie terechtkomt.

Welke ouders kunnen een aanvraag indienen?

- Ouders met een uitkering, bijvoorbeeld bijstand, WIA of WW
- Werkende ouders met een laag inkomen
- Ondernemers of ZZP-ers met (tijdelijk) weinig werk en inkomen
- Ouders met schulden

Meedoen is ontzettend belangrijk

Elk kind tot 21 jaar moet mee kunnen doen, ongeacht de financiële thuissituatie. Meedoen draagt bij aan:
- Fysieke, sociale en mentale ontwikkeling
- Ontdekken van talent
- Voorkomen van overerfbaarheid van armoede
- Voorkomen van kosten in de toekomst
- Gelijke kansen/tegengaan tweedeling van de samenleving

Vertrouwenscontactpersoon

Voor iedere sportclub, is het van belang om een vertrouwenscontactpersoon (VCP) te hebben. De VCP is binnen de club het eerste aanspreekpunt voor eenieder die opmerkingen of vragen heeft m.b.t. grensoverschrijdend gedrag zoals bijvoorbeeld seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten en discriminatie. De VCP is eerste aanspreekpunt voor sporters, ouders van sporters, toeschouwers, vrijwilligers en bestuur.

Vertrouwenscontactpersoon van Sportclub F en F The Inner Way:

Mevr. Willie Vis

t: 06-25064340