Small Group Training

Ben jij opzoek naar een leuke groep mensen om samen mee te trainen? Dan ben jij bij ons goed! 

Het is een heerlijke vitaliserende totale body work-out van zestig minuten. Samen in een kleine groep train je voor een gezonder en fit leven en dat willen wij natuurlijk ook voor jou! Door middel van een work-out sessie van zestig minuten die zijn opgebouwd uit zowel statische als dynamische oefeningen. Die gericht zijn op het vergroten van kracht en uithoudingsvermogen, het verbeteren van je fysieke balans en tevens zorgen de oefeningen voor vetverbranding.
 
Wat kan small group training voor jou betekenen?
Door middel van small group training gaan wij je helpen om je persoonlijke doelen te behalen, maar hoe gaan we dat dan doen? 
 
Zo nu en dan worden materialen zoals lichte dumbbells gebruikt om de spierkracht op een prettige manier te versterken. In onze small group training lessen integreren we verschillende bewegingsvormen en intensiteitsniveaus op een dusdanige wijze dat iedereen van elk (conditie) niveau en van welke leeftijd aan deze zelfde training mee kan doen. En toch zijn/haar persoonlijke doelen kan behalen. Ook gaan we oefeningen doen waarbij u essentiële oefeningen uitvoert waarbij de ene keer het om de spieren van het bovenlichaam gaat ( armen, rug en schouders) en de andere keer om de spieren van het onderlichaam (benen). Een complete body work-out.
 
Met deze manieren willen wij je graag helpen je persoonlijke doelen te halen door middel van small group trainingen. Je bereikt zo een optimaal mogelijk resultaat voor zowel je lichaam als geest: Het hebben van een fit lichaam draagt ook bij aan een fitte vitale geest.
 
Voordelen van Small group training
· De small group trainingen werken positief op de (lichaams)houding.
· Het beïnvloedt uw stemming en geeft meer zelfvertrouwen.
· Heeft een gunstige invloed op de botdichtheid.
· Helpt bij het verliezen van vetmassa.
· Een small group training vergroot de mentale en fysieke flexibiliteit.
· Helpt bij het vergroten van de algehele fitheid.
 
Meer informatie over small group training van Sportclub F en F
Wil je graag meer te weten over de small group training? Neem dan contact op via de mail: info@sportclubfenf.nl of via de telefoon: (0515) 43 20 30.