Tessa Veenema

Stagiaire Marketing en Communicatie

Meet Tessa!

F en F The Inner Way heeft er een nieuwe collega bij. Stagiaire Tessa Veenema zal de komende maanden het team komen versterken op het gebied van Marketing en Communicatie. Tessa volgt de opleiding Marketing en Communicatie aan de Friese Poort in Sneek en gaat bij ons haar eerstejaars stage doen. Ze stelt zich graag even aan u voor.

"Mijn naam is Tessa, ik ben 16 jaar oud en woon samen met mijn ouders en broertje in Raerd. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en om samen met mijn vrienden tijd door te brengen. Ik studeer Marketing en Communicatie omdat ik straks graag Evenement Organisatie wil gaan doen en daar heb ik deze kennis voor nodig. Ik vind het nog lastig om te zeggen wat ik later wil doen als beroep, maar dit vind ik in elk geval erg leuk om te doen.

Bij F en F The Inner Way zal ik mij de komende maanden gaan werpen op een Marketing en Communicatie vraagstuk waar ik het antwoord op zal proberen te vinden. Wellicht heb ik ook jullie hulp daar bij nodig in het proces, dan laat ik van me horen. Ik heb er zin in en hoop veel te leren!"

Wij wensen Tessa veel succes met haar stage!