Paul Baidenmann

Uchi Deshi, Senpai, Dojo operator, Respons trainer, coach

Ik ben in 1995 begonnen met Karate trainen bij Sportclub F en F The Inner Way tot 1998 in Bolsward. Waarna ik na een langere tijd weg geweest ben in 2007 weer terug gekomen ben bij de sportclub. Ik ben toen begonnen met Taiji en de verschillende Taiji workshops die bij ons gegeven worden. Redelijk snel heb ik ook de Meditatie lessen daaraan toegevoegd. Na de zomer van 2009 was voor mij weer het moment om toch ook het Karate weer op te pakken.

In 2010 ben ik het Uchi Deshi-programma van Sportclub F en F The Inner Way (inwonende student) gaan volgen, naast mijn toenmalige baan op de binnenvaart. Sinds 2014 ben ik dit fulltime gaan volgen, om op deze manier met zoveel mogelijk facetten van de Sportclub te maken te krijgen en daarvan te leren.

Ook ben ik als wedstrijdkarateka actief op verschillende toernooien in binnen-,  en buitenland, waaronder verschillende EK’s en een WK in Japan. En verzorg ik Karate lessen op verschillende locaties. Naast het verzorgen van karatelessen, geef ik regelmatig Small Group trainingen, Women Workout’s, Taiji lessen en Meditatie lessen. En sinds kort ben ik ook Respons trainer.

Naast dit alles doe ik ook nog vrijwilligers werk bij de Stichting Activity Foundation, o.a. ben ik daar vrijwilliger coördinator, en ben ik projectleider bij het Healing Centre.